Köpa/sälja genom GESON MÄKLARE

GESON MÄKLARE AB är ett privatägt familjeföretag med lång erfarenhet av fastighetsaffärer. Vi förmedlar villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, närings-, jord- & skogsfastigheter samt tomter. Inga geografiska gränser. Vårt normala arbetsområde sträcker sig från Stockholm i söder till Öregrund i norr. Ibland även i andra delar av Sverige. Senaste åren har vi bland annat sålt hus och tomter i Åre kommun, Dalarna samt på Gotland. Norrtälje kommun är vårt huvudområde.

Vi vill att alla uppdragsgivare och spekulanter skall känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela affären. För oss är alla objekt unika. Vi utformar varje uppdrag efter kundens behov och önskemål.

Hos oss arbetar varje mäklare endast med ett fåtal försäljningar åt gången, detta för att kunna tillhandahålla högsta möjliga service och tillgänglighet för kunderna.

GESON MÄKLARE AB har högsta kreditvärdighet Guld (5 av 5) från UC och AA från Soliditet.

Vi skräddarsyr planeringen och förberedelsen av din kommande försäljning. Vi erbjuder bland annat: Sökning efter ny bostad - Flyttstädning & homestyling - Bankvärdering - Eget spekulantregister - Deklarationshjälp

Ledamot av Mäklarsamfundet. Kännetecknet för majoriteten av Sveriges professionella fastighetsmäklare. Mäklarsamfundet har - sedan starten 1919 - arbetat för att utveckla och förbättra mäklartjänsten. Ständigt fortgående utbildning, stödet från Mäklarsamfundet, praktiska erfarenheter av många väl genomförda förmedlingsuppdrag och ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden skapar fastighetsmäklare med stor yrkesskicklighet. Det är denna kombination som gör mäklarna i Mäklarsamfundet unika och ger dig som kund bästa möjliga resultat och en stor trygghet.

Internet

Exponering på de största sidorna på Internet. Genom dessa sker större delen av vår förmedling. T.ex. Hemnet.se, Facebook, Instagram, Blocket.se, Booli.se, Objektvision.se, Sjöhem, Sweden Estates, Hittamäklare.se

Spekulantregister

Vi har ett stort kundregister med spekulanter som söker alla typer av objekt. Kanske har vi redan en köpare till ert hus/gård/lägenhet här. Vi har samarbete med flera mäklare i Stockholmsområdet som vi kan synka sökningar med. Önskar ni vara med i vårt kundregister? Vad söker ni? Skicka gärna ett mail till oss med era önskemål. » Läs mer här om vad våra kunder söker

Tidningsannonser

DN Bostad, SVD, Gods & Gårdar, Ridsport, ATL och Jordbruksaktuellt.
Lokaltidningar: Mitti, Norrtelje Tidning, UNT och Roslagen Runt.

Proffsfotografering, flygfoto och drönare

Proffsfotografering med höghöjdsfoto via www.fisheyefoto.se
Vi erbjuder flygfotogarfering från flyg och helikopter. Vi har även en egen drönare DJI Phantom 4. Nya riktlinjer inväntas från myndigheter angående flygning av drönare.

Exponering Skyltfönster

Våra objekt syns i skyltfönster hos bl.a. Handelsbanken, Nordea & RoslagensSparbank.

Acceptpris

Nu använder vi Accepterat pris på våra bostäder. Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris och ligger inom ramen för mäklarens värdering.
» Acceptpris

Underhandsförsäljning, utan annons / skyltar

Vi förmedlar ibland även fastigheter och bostäder under hand d.v.s. utan annonsering. Vissa gånger kan det av olika skäl vara så att säljaren inte vill att vi ska annonsera och sätta upp Till salu-skyltar. Vi finner då en köpare direkt i vårt spekulantregister samt genom vårt samarbete med andra mäklare i Stockholmsområdet. Önskar ni vara med i vårt kundregister? Vad söker ni? Skicka gärna ett mail till oss med era önskemål. Vill ni att vi skall förmedla er fastighet under hand? Kontakta oss för ytterligare information. » Se ett urval av objekt till salu under hand

Skrivningsuppdrag

Hjälp med endast köpekontrakt, köpebrev m.m. Läs mer under » Klicka här!

Lokaler/Kontor/Kommersiella

GESON MÄKLARE förmedlar även lokaler, kontor, industri- & hyresfastigheter. För ytterligare information kontakta mäklare Johan W Karlsson.

Fastighetsvärdering

Skriftliga fastighetsvärderingar utföres; ändamålet med värderingen kan skifta t.ex. omläggning av banklån, tvist, skilsmässa, dödsfall, bokslut m.m. 30 års erfarenhet. Vi värderar bland annat till Handelsbanken Rimbo, Nordea, Länsförsäkringar, RoslagensSparbank.
» Värdering

Besiktning

Vi rekommenderar alltid våra kunder att göra en noggrann undersökning av fastigheten. Önskar ni beställa en besiktning kontakta gärna: Anticimex tel 08-517 638 00, 018-490 39 60 eller
Jörgen Örneholm, Örneholm Bygg&Miljö. Tel 0175-714 14 » www.orneholm.se

Bolån

Vi är bankoberoende men har samarbete med Handelsbanken, Nordea, RoslagensSparbank, SBAB och Länsförsäkringar Bank. Vi hjälper till med ansökningar av lån i alla banker och bolåneinstitut.
» Bolån

Visning av objekt

Allmän annonserad visning eller privat enskild, efter bokning med fastighetsmäklaren. Allt efter kundens/säljarens önskemål. Veckodagar, kvällar och helger.

Press

Vid frågor om prisstatistik i Norrtälje kommun, mäklarlagen, fastigheter, bostadsrätter, jordbruksfastigheter, skog, hästgårdar m.m. Ladda ner vår logga. » Läs mer här

Prospekt/Objektbeskrivning

Vi presenterar objekten i en objektbeskrivning. Tryckt på lite tjockare papper av bättre kvalité. Komplett redan från första början med faktabeskrivning, bilder, karta, ritning, planlösning m.m. Cirka 8-20 sidor. Prospekt erhålls vid visning, men kan även beställas från oss innan.

image description Exempel på prospekt Villa Burvik SÅLD
image description Exempel på prospekt Hästgård Rimbo SÅLD
image description Exempel på prospekt Herrgård Norberg SÅLD
image description Exempel på prospekt Bostadsrätt Rimbo SÅLD
image description Exempel på prospekt Bostadsrätt Hammarbysjöstad SÅLD
image description Exempel på prospekt Fritidshus Burvik SÅLD
 

Ritning

Vi använder färgritningar i våra prospekt samt på Internet.

Exempel